Van tendersignalering tot offertedocument

Q Core Business Solutions begeleidt ondernemers van A tot Z. We starten bij het signaleren van voor jou interessante tenders. Daarna kunnen we hulp bieden bij het inschrijven op overheidsopdrachten. Verder beantwoorden we al jouw vragen rondom de aanbestedingen en schrijven eventueel de teksten. Kortom alles vanaf de signalering van de aanbesteding tot de gunning van de opdracht.

Wij kennen de procedures door en door. We signaleren de tenders van alle overheden en aanbestedingsplichtige instellingen. Vervolgens begeleiden wij jouw inschrijving, doen het administratieve werk, verzamelen de vereiste documenten en dienen de offerte in. We blijven betrokken totdat de opdracht gegund is. Optioneel verzorgen wij zelfs de teksten voor je inschrijving.

One stop shop

Wij zijn jouw “one stop shop” voor aanbestedingen. Heb je een interessante tender gezien waarop je wilt inschrijven? Dan kun je ons met een druk op de knop inschakelen om je te begeleiden. Je “eigen” tenderteam staat voor je klaar wanneer je ze nodig hebt. Wij nemen het voortouw en gaan ervoor om samen de opdracht binnen te halen.

Sommige opdrachtgevers schrijven eens per jaar in met begeleiding van onze specialisten, andere willen continu ontzorgd worden. Voor de één zijn er tientallen, voor de ander slechts één of twee relevante tenders per jaar. Daarom hebben we handige overeenkomsten ontwikkeld waarmee je zelf het niveau van dienstverlening bepaalt: de Begeleiding Level Agreement.

Afhankelijk van het abonnement dat je kiest verzorgen wij alleen het signaleren of ook de begeleiding voor een bepaald aantal tenders per jaar, voor een vast bedrag per maand. Wij houden van duidelijkheid vooraf.

Tendersignalering door manuele selectie

Begeleiding bij inschrijven van A tot Z

Laten we samen kansen inventariseren en kijken of er een match is tussen jouw specialisme en het onze.

Marcel Hazeleger - Directie

Als klantmanager zorg ik ervoor dat onze dienstverlening bij jouw wensen aansluit en alles van A tot Z geregeld is.

Yvonne Kalkhoven - Klantmanager

Met mijn rijke ervaring aan ondernemers- en overheidszijde ondersteun ik (je) bij het maken van sterke strategische keuzes.

Rodger van Veen - Directie

Van archivering t/m gastenontvangst: ik zorg ervoor dat iedereen zijn werk kan doen.

Marlot Ferwerda - Office Manager